Myymässä

1. Arviokäynti

Kiinteistövälittäjämme sopii kanssanne vierailuajan arviokäynnille, jossa välittäjä arvioi asunnon arvon ja tekee teille kirjallisen välitystarjouksen.

Asunnon arvoon vaikuttavia tekijöitä ovat ennen kaikkea sijainti, asunnon kunto ja alueen yleinen hintataso. Asunnon myyntihinta sovitaan yhdessä välittäjän ja myyjän kanssa perustuen alueen realistiseen hintatasoon. Lähtökohtana on kuitenkin se, että myyjä saa asunnostaan parhaan mahdollisen hinnan.

2. Kohteiden näkyvyys

Panostamme digitaaliseen markkinointiin ja nykypäivänä internet-näkyvyys on erittäin tärkeässä roolissa. Kohteemme on näkyvissä valtakunnallisessa mediassa, Etuovi, instagaram, facebook. Markkinoinnissamme hyödynnämme sosiaalisen median tarjoamia mahdollisuuksia. Tarvittaessa mainostamme paikallisessa lehdessä jos asiakas haluaa.

3. Kohteiden esittely

Asuntoesittelyt ovat yleis- tai yksityisesittelyjä. Näyttöjen pitämisajankohdasta sovitaan aina yhdessä myyjän kanssa ja voidaan esimerkiksi sopia, että asunnossa pidetään pelkkiä yksityisnäyttöjä.

Välittäjämme raportoivat myynnin edistymisestä aina näyttöjen jälkeen sekä sen lisäksi tarpeen mukaan.

4. Ammattitaito

Ammattitaito ja moniosaaminen on meidän vahvuutemme. Olemme pitkän linjan välittäjiä, joten tunnemme asuntokaupan lainsäädännön. Jatkuva kouluttautuminen ja ajan hermoilla pysyminen kuuluvat välittäjiemme toimenkuvaan.

5. Asuntokaupan kuntotarkastus

Asuntokaupan kuntotarkastusta suosittelemme käytettäväksi erityisesti omakotikiinteistön myynnissä. Kuntotarkastuksen teettäminen ennen varsinaisen myynnin aloittamista on järkevää, koska silloin tiedät itse mitä olet myymässä ja tehty kuntotarkastus helpottaa myös välittäjäämme kiinteistösi hinnan arvioimisessa. On kaikkien osapuolten etu, että hinta-arvio on heti myynnin alusta lähtien oikea ja siinä on huomioitu rakennuksen kunto. Mikäli kuntotarkastuksessa havaitaan puutteita, voidaan korjaustoimenpiteitä tehdä jo ennen myynnin aloittamista.